A politikai viták némelyike 18-as karikát kíván

Az iskolák és a családok ma is Magyarországon rendkívüli energiákat ölnek abba, hogy megtanítsák érvelni, vitatkozni, gondolkodni a következő generációt. Ezt a munkát zúzza porba, ha a riporter, aki felelős a műsoridőért nem tudja megkövetelni a minimálisat. Szerencsére legalább megjegyezte, hogy itt aztán egymásra reagálás nem volt. 18 év után persze ez már nem tud kárt okozni, mert addigra mindenkinek kialakul a személyisége és vagy tisztességesen tud vitatkozni, vagy megmarad a maga primitív szintjén. Nem az a néző elvárása, hogy olyan civilizáltak legyünk, mint az ókori rómaiak meg görögök, akik mesterei voltak a vitának, de ha már ilyen a színvonal tessék kirakni a karikát, mert ez az ifjúság számára romboló. (S nem csak az ifjúság számára.)

Ez nem vita, hanem értelmetlen, egymást hangerővel lenyomni akaró veszekedés. A vita az lélekemelő és szórakoztató, ez viszont romboló, buta és időrabló.

A műsorról nem csak nekünk ez a véleményünk, bár a média felelőssége a cikkben nem jelenik meg. Ne nézze meg, de itt a videó is: http://hvg.hu/itthon/20171005_harmatgyenge_szemelyeskedes_volt_a_varva_vart_fidesz_mszp_vita

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s